“…NIEUW LEVEN IN CHRISTUS…”

Velen hebben zich geestelijk thuis gevoeld in deze kerk. Voor hen is het een plek om te dienen met hun talenten, een veilige plek om hun geloof te verkennen en te ontdekken, een plek om nieuwe vrienden te vinden en een plek om hun relatie met Jezus te doen groeien. Wij geloven oprecht, dat nieuw leven in Christus, mogelijk is. God is iets speciaals aan het doen hier en we zouden het geweldig vinden, als jij er deel van zou uitmaken.

New Life is begonnen te functioneren in de maand juli van het jaar 2001. Net aangekomen in Nederland, beginnen de voorgangers Marcondes en Ana Borges samen met hun gezin met diensten bij hen thuis. Zij volgen de visie die ze hebben ontvangen van de Heer.

Vanaf dat moment begon de gemeente te groeien met de steun van God en in september 2004 wordt het geregistreerd onder de naam Stichting New Life Christian Center Maranatha, verkort New Life.
Deze groei zorgde ervoor dat er meerdere kerken geopend werden in verschillende steden. Zo hebben we nu kerken in Den Haag, Spijkenisse, Amsterdam, Zoetermeer en Rotterdam.

Ons Team

Ps. Marcondes & Ana Borges

Lead voorgangers New Life & Den Haag

Eugene & Nanzy Martina

Oudsten & Directieleden

Ps. Daniel & Odalis Garcia

Voorgangers Amsterdam

Ps. Gisley & Ridienne Borges

Voorgangers Zoetermeer

Ps. Gileade en Lina Borges

Voorgangers Rotterdam

Ps. Richard & Gileonai Manuel

Voorgangers Spijkenisse

WAT WIJ GELOVEN

Wij bestaan zodat een ieder
Nieuw Leven in Christus kan vinden. Wat wij geloven is van zeer belang om deze missie te volbrengen.