Laden Evenementen

« Alle Evenementen

New Life Jeugdkamp

april 29 - mei 3

Maak je klaar voor het jaarlijkse jeugdkamp van New Life, dat dit jaar plaatsvindt van 29 april tot en met 3 mei! Dit is hét evenement waar je naar uit hebt gekeken en het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Tijdens ons jeugdkamp kun je je onderdompelen in een week vol avontuur, vriendschap en groei. We hebben een geweldig programma samengesteld met inspirerende sprekers, interactieve bijbelstudies en uitdagende activiteiten die je uit je comfortzone zullen halen en je geloof zullen versterken.

Of je nu houdt van sport en spel, creatieve workshops, kampvuren onder de sterren, of gewoon genieten van de prachtige natuur om ons heen, er is voor ieder wat wils. Het jeugdkamp is ook de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en oude vriendschappen te versterken.

We zorgen goed voor je tijdens het kamp, met comfortabele accommodaties, heerlijke maaltijden en een toegewijd team van leiders die er zijn om voor je te zorgen en je te begeleiden tijdens deze onvergetelijke reis.

Dus pak je koffer in, maak je klaar voor avontuur en sluit je aan bij ons op het jaarlijkse jeugdkamp van New Life van 29 april tot en met 3 mei. Het wordt een tijd vol gelach, groei en waardevolle herinneringen die je voor altijd zult koesteren. Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets bijzonders. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk jeugdkamp te beleven!

Gegevens

Begin:
april 29
Einde:
mei 3
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Site:
https://nlccm.com