Laden Evenementen

« Alle Evenementen

New Life Dames Retraite

april 5 - april 7

Dames, maak je klaar voor een verkwikkende en inspirerende retraite speciaal voor jullie! Dit jaar vindt onze dames retraite plaats van 5 april tot en met 7 april, en we nodigen je uit om deel te nemen aan deze bijzondere gelegenheid.

Tijdens de retraite krijg je de kans om even uit de dagelijkse drukte te stappen en je te richten op je eigen welzijn, groei en spirituele vernieuwing. Het programma is zorgvuldig samengesteld om je te inspireren, versterken en te verbinden met andere vrouwen in een veilige en ondersteunende omgeving.

We hebben boeiende sprekers die hun inzichten en wijsheid zullen delen, diepgaande bijbelstudies om je geloof te verdiepen en workshops waarin je kunt ontdekken en groeien in je gaven en talenten. Daarnaast zal er ook voldoende tijd zijn voor ontspanning, rustige reflectie en gemeenschap met andere deelnemers.

De retraite vindt plaats op een prachtige locatie, weg van de drukte van het dagelijks leven, zodat je volledig kunt focussen op jezelf en je relatie met God. We zorgen voor comfortabele accommodaties, heerlijke maaltijden en een warme, ondersteunende sfeer waarin je je helemaal kunt ontspannen en opladen.

Mis deze kans niet om jezelf te verwennen, te groeien in je geloof en nieuwe vriendschappen te sluiten. Reserveer nu de data van 5 april tot en met 7 april voor onze dames retraite. We kijken er naar uit om samen met jou een onvergetelijke tijd van hernieuwing en versterking te beleven!

Gegevens

Begin:
april 5
Einde:
april 7
Evenement Categorie├źn:
, , , , ,
Site:
https://nlccm.com

Locatie

New Life Dames Retraite
Burgemeester Aartslaan 51
Bergeijk, Noord-Brabant 5571 TR
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie