Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nachtwaking – New Life Den Haag

januari 19 @ 7:00 pm - 11:59 pm

Bereid je voor op een krachtige nachtwaking op 19 januari! We nodigen je uit om deel te nemen aan deze bijzondere nacht van aanbidding, gebed en geestelijke doorbraak.

Tijdens de nachtwaking zullen we ons verenigen als een gemeenschap om God te zoeken, ons hart voor Hem te openen en Zijn aanwezigheid te ervaren. We zullen samen zingen, lofprijzen en aanbidden, geleid door getalenteerde aanbiddingsleiders. Er zullen ook tijden van diepgaand gebed zijn, waarin we onze verlangens, zorgen en dankbaarheid voor God kunnen uiten.

De nachtwaking is een gelegenheid om dichter bij God te komen, geestelijk op te laden en te groeien in ons geloof. Het is een tijd waarin we ons kunnen afstemmen op de stem van de Heilige Geest en Zijn leiding kunnen ontvangen voor ons persoonlijk leven en voor de gemeenschap.

We willen je aanmoedigen om jezelf voor te bereiden op deze nachtwaking door tijd vrij te maken voor persoonlijke reflectie, gebed en het lezen van Gods Woord. Breng ook andere gelovigen mee die verlangen naar een diepere intimiteit met God en een verandering in hun leven.

Dus markeer 19 januari in je agenda en maak je klaar voor een krachtige nachtwaking. Samen zullen we God zoeken, Zijn aanwezigheid ervaren en veranderd worden door Zijn genade en liefde. We kijken er naar uit om deze speciale nacht van gebed en aanbidding met jou door te brengen!

Gegevens

Datum:
januari 19
Tijd:
7:00 pm - 11:59 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://nlccm.com

Locatie

New Life Den Haag
Vrederustlaan 96
Den Haag, Zuid-Holland 2543ST Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie