New Life BUILDING VISION

"Wij Bestaan Zodat Eenieder Nieuw Leven In Christus Kan Vinden."

DE HUIDIGE STAND

Hier ziet u de huidige stand van zaken betreffende onze ‘New Life Building Vision’. De stand wordt maandelijks vernieuwd.

[thermometer raised=11065 target=500000 width=20% align=center currency=€ alt=off sep=. trailing=true]
NL20ABNA0813103088 t.n.v New Life

Bouw Mee aan de visie

New Life Building Vision

Zoals de naam van onze gemeente al zegt: bij New Life houden we ons bezig met het `bouwen` van nieuwe levens. We geven om mensen en willen dat niets ons beperkt om zoveel mogelijk levens voor Jezus te winnen. We zijn daarom gestart met onze ‘New Life Building Vision’. We zien een kerkcentrum vol faciliteiten voor jong en oud, een eigen plek die past bij de generatie die we willen bereiken, waar we zelf onze diensttijden kunnen bepalen, waar we meerdere diensten kunnen aanbieden, een centrum waar volledig toegewijde volgers van Jezus gevormd worden.

70 procent regel

Leiders die zich bezig houden met kerkgroei, zeggen dat wanneer je 70% van de capaciteit van het gebouw in gebruik hebt, dat je moet uitkijken naar een grotere huisvesting. Op dit moment zitten we hier ruim boven en geloven we dat het de hoogste tijd is om ons voor te bereiden voor de nieuwe fase van groei die God ons wil geven.

Een gebouw ‘eigen’ kunnen maken

Het is beter om eigenaar van een gebouw te zijn, dan `te gast` te zijn. Wij kunnen de kwaliteit van onze faciliteiten zelf bepalen. Daarnaast maakt dit ons minder afhankelijk van andere partijen voor het inplannen van onze activiteiten. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook meerdere diensten houden per zondag en eerder beginnen.

Gemeenschapsactiviteiten

De ingebruikname van een eigen kerkcentrum, vergroot de mogelijkheden om de lokale gemeenschap te dienen. Denkbare voorbeelden zijn het zijn van een inloopcentrum, jongerencentrum, het organiseren van buurtactiviteiten met het oog op evangelisatie-doeleinden.